SERVICII DE TRANSPORT MARFA

In conditiile in care aveti nevoie de servicii transport international de marfuri din Romania catre destinatii diverse din Europa sau in afara Europei sau la import din Europa sau spatiul extracomunitar catre Romania, PLAST-IRIS SRL va pune la dispozitie camioane exclusive de marfa de diverse capacitati si carosari atat pentru marfuri generale cat si pentru marfuri ADR, care sa preia marfa Dvs. in deplina siguranta si in termen de livrare cat mai scurt.

ARIE DE ACOPERIRE LA NIVEL EUROPEAN

Realizam transporturi in majoritatea tarilor europene, avand ca punct de legatura Romania, cu transporturi saptamanale catre: Spania, Franta, Italia, Olanda, Belgia, Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria si transporturi ocazionale catre: Portugalia, Polonia, Luxemburg, Marea Britanie, Danemarca, Suedia, Norvegia.

AVANTAJE

Lucrând cu PLAST-IRIS SRL vă garantăm, împreună cu colaboratorii noștri, că veți beneficia de urmatoarele avantaje:

  • preturi corecte calculate permanent la fluctuațiile pieței și pe principiul relației cerere/oferta, care va vor permite sa câștigați sume importante având privilegiul actualizării acestora la situația economică.
  • seriozitate din partea colectivului nostru profesionist, care tratează fiecare client indiferent de mărimea și importanta acestuia, cu același respect și considerație.
  • promptitudine, deoarece știm că timpul este cea mai importantă resursă a acestui secol, vă garantăm rezolvarea fiecărei cereri de ofertă în maximum 30 de minute de la primirea acesteia.
  • flexibilitate, atât în ceea ce privește stabilirea preturilor cat și în cadrul personalului companiei noastre care se consultă în permanentă cu dumneavoastră pentru a iniția și finaliza în cele mai bune condiții și cu cel mai înalt grad de satisfacție serviciile de transport rutier prestate.

Ai intrebari? Contacteaza-ne:

telefon: +4(0) 744 534 274