CINE SUNTEM?

SC Plast – Iris SRL a luat nastere in anul 2002 din dorinta noastra de a asigura clientilor nostri calitate si profesionalism in furnizarea de solutii logistice complete: transport auto rutier intern si international cu camioane complete si grupaj de marfuri atat pentru import cat si la export cu un obiectiv primar: satisfacerea nevoilor si cerintelor fiecarui client in parte.

O echipa tanara si dinamica se va ocupa de fiecare cerere si va asigura satisfactia clientilor cu ajutorul unui sistem modern de logistica. Traficul este coordonat de catre profesionisti, care urmaresc permanent marfa din momentul colectarii si pana cand acestea se livreaza la destinatie . Echipa noastra este competenta, pregătita sa ofere servicii de calitate partenerilor nostri. Cu o experienta indelungata, angajatii nostri sunt gata oricand sa rezolve necesitatile de transport ale clientilor noștri. Ei evalueaza solicitarile, oferind solutii individualizate. Serviciile noastre de transport se bazeaza pe promptitudine, rapiditate, seriozitate și responsabilitate.

 

ECHIPA NOASTRA

Comunicarea cu conducatorii auto, de altfel specialisti cu multa experienta, este asigurata in timp real  printr-un sistem informatic inovator, care include un management personalizat al serviciilor oferite avand in dotare un sistem integrat de urmarire prin satelit si o infrastructura informatica de ultima generatie. Toate acestea fac posibil ca in orice moment sa oferim partenerilor si clientilor nostri informatii exacte referitoare la marfurile transportate si pozitia camioanelor.

Echipa noastra, care monitorizeaza activitatea intregii flote de camioane este formata din oameni tineri, adevarati profesionisti, aflati intr-o activitate permanenta de comunicare si intr-o permanenta dorinta de perfectionare.

Ai intrebari? Contacteaza-ne:

telefon: +4(0) 744 534 274